opc_loader

In de afgelopen jaren is LED verlichting flink ontwikkeld. De LED lampen zijn beter geworden en er zijn allerlei soorten te verkrijgen. Steeds vaker gebruikt men LED verlichting in plaats van traditionele lampen. Maar niet alleen in de huiskamer wordt LED verlichting gebruikt, ook zijn er verschillende toepassingen te vinden in elektronica en in het straatbeeld. Veel verkeerslichten zijn bijvoorbeeld al voorzien van LED lampjes.

toepassingen led

De eerste toepassingen van de LED lamp

In de jaren 60 werd de eerste echt werkende LED lamp geproduceerd. In de jaren 70 werd het lampje een toepassing in elektronica. Het LED lampje werd namelijk de indicator van de afstandsbediening. Al gauw vond deze toepassing zijn weg in meer elektronische apparaten. Ook voor grotere verlichting, zoals het maken van een beeldscherm of televisie, werd LED gebruikt. LED verlichting kan flink schelen in energieverbruik, dus LED lampen worden ook steeds meer gebruikt in straatverlichting.

 

LED verlichting voor bedrijven

Steeds meer bedrijven stappen over naar LED verlichting. Dit is niet alleen voordelig voor het zuinige energieverbruik, want doordat LED verlichting onder duurzame middelen valt, kunnen bedrijven een deel van het aankoopbedrag aftrekken voor de belasting. In winkels, discotheken of musea kan LED verlichting een prachtige toepassing zijn. Een moderne LED strip langs de bar, sfeervolle verlichting in een winkel of goede spotjes voor kunstwerken. De mogelijkheden met LED lampen zijn erg groot.

 

Overige toepassingen van LED

Toch is LED verlichting in heel veel dingen terug te vinden. In grote toepassingen zoals verkeerslichten, maar ook kleinere toepassingen zoals een display van de wasmachine. Zaklampen, parkeergarages, veestallen, speelgoed, decoratieve lichtslingers, ziekenhuizen of zwembaden; u kunt het zo gek niet bedenken of LED verlichting zit binnen handbereik. 

Winkelwagen
Gratis Verzenden

Postnl pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

Normaal € 5,95

Gratis boven € 100,-

Bereikbaar


E: contactformulier


T: 020-3348505

klantenservice

maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw spots? Retourneer uw aankoop zonder reden binnen 14 dagen.

garantie

Op alle spots en accessoires krijgt u twee jaar garantie.

Voordelen

⩓” Alle varianten
⩓” Alle accessoires    
⩓” Eenvoudig bestellen   
⩓” 14 dagen proberen
⩓” 2 jaar garantie  
⩓” Snelle verzending   
⩓” Gratis boven €100,-
⩓” Achteraf betalen