opc_loader

Om zeker te zijn van een kwalitatieve LED lamp, kiest u voor een gerenommeerd merk. Een A-merk heeft meestal net iets meer voordeel in levensduur en in de lichtkleur. Alle bekende merken zetten we voor u nog even op een rijtje.

merken led

Philips

De Eindhovense fabrikant Philips kent bijna iedereen wel. Philips is een expert in elektrische apparatuur en de laatste jaren hebben zij intensief gewerkt aan de ontwikkeling van LED verlichting. Philips staat bekend om de goede kwaliteit en dit bieden wij veelvuldig aan in onze webshop. Vooral de ledina en dimtone series van Philips zijn heel bekend!

 

Osram

De Duitse verlichting fabrikant Osram is ook behoorlijk bekend. De naam van de fabrikant zijn twee stoffen die nodig zijn om lampen mee te maken. Osram produceert zeer kwalitatieve LED lampen en wij bieden dit natuurlijk ook aan in onze webshop.

 

Verbatim

Verbatim is een bedrijf uit Japan en maakt van origine computers. Enkele jaren geleden zijn ze echter ook begonnen met het produceren van LED verlichting. Dit is behoorlijk succesvol, want Verbatim is een heel bekend merk met hoogwaardige lampen. Ook deze LED lampen kunt u in onze webshop vinden.

 

Megaman

In 1994 is Megaman begonnen met het doel om de hele wereld energiezuinige oplossingen voor verlichting te bieden. Eerst maakten ze halogeenspots en spaarlampen, maar de laatste jaren is ook LED verlichting in het assortiment gekomen. Kwalitatieve, energiezuinige lampen van Megaman vindt u ook in onze webshop terug.

 

Grandi

Het is misschien niet een heel bekend merk, maar ook Grandi biedt LED verlichting met kwaliteit. De LED strips die u onze webshop ziet, zijn allemaal geproduceerd door Grandi.

 

Pharox

NTL-Lemnis komt uit Nederland en zij hebben een speciaal merk voor LED verlichting bedacht: Pharox. De LED lampen van Pharox zijn vooral zuinige LED lampen die retrofit zijn, met scherpe prijzen! De meeste lampen zijn ook dimbaar. Ook Pharox lampen zijn in ons assortiment opgenomen.

 

Majestic

Majestic is een fabrikant uit Engeland en zij zijn snel succesvol geworden door hun lage prijs, terwijl het niets onderdoet van de kwaliteit. De lampen van Majestic werden massaal aangeboden bij de Action, tegen een heel lage prijs, en zo wisten zij snel marktaandeel te verkrijgen.

 

SMD

Bij Surface Mounted Device (SMD) zijn de LEDjes gesoldeerd op een printplaat. Het is te vergelijken met een computer, want zo worden ze ook gebouwd. De SMD LED is van goede kwaliteit en wordt dan ook gebruikt door veel fabrikanten.

 

Cree

In de afgelopen jaren is de Cree LED bekend geworden. Het is een nieuw type in de LED verlichting en komt van het bedrijf Cree. In 1987 hebben onderzoekers van de universiteit in North Carolina het bedrijf opgericht. De LEDjes van Cree worden door bijna alle fabrikanten gebruikt om mooie spotjes te maken.

 

COB

COB is een afkorting van Chips on Board. Dit betekent LEDjes aan boord. Deze nieuwe technologie bestaat uit veel kleine LEDjes die samen een hele krachtige vormen. Veel merken van LED verlichting gebruiken deze COB LEDjes.

Winkelwagen
Gratis Verzenden

Postnl pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

Normaal € 5,95

Gratis boven € 100,-

Bereikbaar


E: contactformulier


T: 020-3348505

klantenservice

maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw spots? Retourneer uw aankoop zonder reden binnen 14 dagen.

garantie

Op alle spots en accessoires krijgt u twee jaar garantie.

Voordelen

⩓” Alle varianten
⩓” Alle accessoires    
⩓” Eenvoudig bestellen   
⩓” 14 dagen proberen
⩓” 2 jaar garantie  
⩓” Snelle verzending   
⩓” Gratis boven €100,-
⩓” Achteraf betalen