opc_loader

Vooral in het begin waren veel mensen sceptisch over de LED lamp, met name vanwege de kleurtemperatuur. Tegenwoordig is LED verlichting heel sfeervol en zijn er allerlei kleurtemperaturen mogelijk. U kunt een LED spot installeren om te beschikken over sfeerverlichting, of om te gebruiken als praktisch licht. Maar ook een combinatie van beide is heel goed mogelijk. De kleurtemperatuur geeft aan hoe het licht tot zijn recht komt in uw ruimte.

kleurtemperatuur

De Kelvin waarden van LED verlichting

De waarde van de kleurtemperatuur wordt aangegeven aan de hand van Kelvin (K). Bij iedere LED lamp wordt het in de product specificatie benoemd. In de webshop zijn er een aantal kleurtemperaturen die veel voorkomen. Een LED spot met 6500K heeft een koel witte kleur. Een warm witte kleurtemperatuur, zoals reguliere halogeenverlichting, heeft 3000K. Een warme lichtkleur heeft 2700K en met 2300K heeft u een extra warme en sfeervolle verlichting.

 

Wat is geschikte verlichting?

Bent u op zoek naar goede, praktische verlichting? Dan is de koel witte lichtkleur (6500K) waarschijnlijk heel geschikt voor u. Dit is te vergelijken met licht van een middagzon met een hele heldere lucht. Wilt u een goed verlichte ruimte, maar toch ook een sfeer? Dan is de warme verlichtingskleur (2700K) ideaal, dit is te vergelijken met het licht van een gloeilamp. Wilt u pure sfeerverlichting? Dan is de extra warme verlichting van 1900 tot 2300K aan te raden, dan kunt u zelfs het gevoel hebben alsof u bij kaarslicht zit! Installeer ook een dimmer, zodat u de verlichting helemaal naar wens kunt instellen.

Winkelwagen
Gratis Verzenden

Postnl pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

Normaal € 5,95

Gratis boven € 100,-

Bereikbaar


E: contactformulier


T: 020-3348505

klantenservice

maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw spots? Retourneer uw aankoop zonder reden binnen 14 dagen.

garantie

Op alle spots en accessoires krijgt u twee jaar garantie.

Voordelen

⩓” Alle varianten
⩓” Alle accessoires    
⩓” Eenvoudig bestellen   
⩓” 14 dagen proberen
⩓” 2 jaar garantie  
⩓” Snelle verzending   
⩓” Gratis boven €100,-
⩓” Achteraf betalen