opc_loader

Inbouwsets

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Complete led inbouwsets met inbouwspots, trafo en bekabeling!

Op deze pagina vindt u een ruime keus aan led inbouwsets met bijbehorende accessoires. Door het kopen van uw led inbouwspots in een set kunt u nog meer besparen. Veel van de inbouwspots die gebruikt worden om deze sets te maken zijn ook los verkrijgbaar, vraag naar de mogelijkheden. Led verlichting is zuinig in het stroomverbruik en kent een lange levensduur.

Door deze voordelen kunt u enorm besparen als u inbouwsets koopt. Gemiddeld heeft u de investering in de inbouwset na twee jaar terug verdiend. Vrijwel alle inbouwsets zijn eenvoudig te plaatsen en worden geleverd met handleiding.

Led inbouwsets dimmen

De bovenstaande led inbouwsets zijn niet alleen populair omdat u voordeliger uit bent met een complete inbouwset., deze led inbouwsets zijn ook nog eens uitstekend dimbaar. U kunt zelfs meerdere inbouwsets op één dimmer aansluiten. Bij de inbouwset zelf wordt aangegeven welke dimmers geschikt zijn om te gebruiken. 

Eenvoudige aansluiting

Een ander groot voordeel van de led inbouwsets is het gemak van de aansluiting. De led spots zijn vooraf namelijk al aangesloten op de trafo en verdeler waardoor u alleen nog één kabel op de stroom hoeft aan te sluiten. 

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen, mist u een bepaald product in het bovenstaande aanbod of komt u er niet uit met de installatie van de inbouwsets? Bel of mail onze klantenservice en u krijgt altijd binnen één werkdag antwoord!

Winkelwagen
Gratis Verzenden

Postnl pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

Normaal € 5,95

Gratis boven € 100,-

Bereikbaar


E: contactformulier


T: 020-3348505

klantenservice

maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw spots? Retourneer uw aankoop zonder reden binnen 14 dagen.

garantie

Op alle spots en accessoires krijgt u twee jaar garantie.

Voordelen

⩓” Alle varianten
⩓” Alle accessoires    
⩓” Eenvoudig bestellen   
⩓” 14 dagen proberen
⩓” 2 jaar garantie  
⩓” Snelle verzending   
⩓” Gratis boven €100,-
⩓” Achteraf betalen