opc_loader

Men vraagt het zich niet zo snel af, maar toch is het soms best interessant om meer te weten te komen over de herkomst van producten. Omdat veel mensen willen weten waar onze led lampen weg komen vertellen we u graag wat meer over de herkomst.

led herkomst

LED verlichting uit China

LED lampen worden in meerdere landen geproduceerd, maar de grote massa komt voornamelijk uit China. Bijna alle elektronische apparaten en accessoires worden tegenwoordig in China gemaakt. Hele fabrieken zijn dan ook ingericht om alle producten te maken die enkel gerelateerd zijn aan LED verlichting. In China kunnen LED lampen voor een heel goede prijs worden gemaakt, met een goed oog voor kwaliteit.

 

LED lampen uit andere landen

Met de fabrikanten en merken Philips en Pharox, neemt ook Nederland een belangrijke plaats in voor de markt in LED verlichting. Net als Osram uit Duitsland en Verbatim uit Japan. De LED lampen van Majestic komen uit Engeland, maar de productie wordt ook gedaan in China.

 

Het verschil in prijs

Natuurlijk bestaan er regels en eisen bij het produceren van LED lampen. Echter zijn de kwaliteitseisen in de westerse landen wel wat strenger. Dit maakt ook een verschil in de prijs voor een lamp, terwijl er niet altijd een groot verschil in kwaliteit hoeft te zijn.

Winkelwagen
Gratis Verzenden

Postnl pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

Normaal € 5,95

Gratis boven € 100,-

Bereikbaar


E: contactformulier


T: 020-3348505

klantenservice

maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw spots? Retourneer uw aankoop zonder reden binnen 14 dagen.

garantie

Op alle spots en accessoires krijgt u twee jaar garantie.

Voordelen

⩓” Alle varianten
⩓” Alle accessoires    
⩓” Eenvoudig bestellen   
⩓” 14 dagen proberen
⩓” 2 jaar garantie  
⩓” Snelle verzending   
⩓” Gratis boven €100,-
⩓” Achteraf betalen