opc_loader

Stel: U bent er over uit, u wilt graag LED verlichting in uw woning. Maar dan? Er zijn zoveel aanbieders en alle product specificaties met moeilijke termen maken het niet makkelijker. Hoe weet u dan of u de meest geschikte lampen kiest en is de aanbieder wel betrouwbaar?

factoren led kopen

De betrouwbaarheid van de leverancier

Tegenwoordig bestaan er behoorlijk veel webshops. Het nadeel van een webshop is dat u niet het gezicht erachter kunt zien. Maar er zijn wel een aantal dingen waarop u op kunt letten om te ontdekken of de leverancier wel betrouwbaar is of niet. Zo kunt u misschien onafhankelijke reviews over het bedrijf vinden. Op de webshop kunnen bezoekers vaak reacties achterlaten, maar ook op social media laten mensen regelmatig weten hoe ze de dienst hebben ervaren. Om zeker te zijn van een onafhankelijke reactie, kunt u op Google zoeken naar ervaringen over het bedrijf of bekijk het bij een onafhankelijke partij zoals Kiyoh.

 

De bereikbaarheid van de aanbieder

Een heel belangrijk aspect is de bereikbaarheid. Mocht u tegen een probleem aanlopen tijdens het bestellen, dan is het natuurlijk wel zo fijn om direct contact te kunnen hebben. Het is dan ook belangrijk dat de contactgegevens snel te vinden zijn op de website. Vermeldt het bedrijf netjes een telefoonnummer, emailadres en Kamer van Koophandel gegevens? Dan is het waarschijnlijk wel goed. Indien de webwinkel deze gegevens probeert te verstoppen, dan zou dit best argwaan mogen opwekken.

 

Merken en certificaten

Een webshop keurmerk is behoorlijk in opspraak gekomen, omdat bleek dat dit heel gemakkelijk te verkrijgen was. De waarde van zo’n keurmerk is dus behoorlijk gedaald. Als het gaat om LED verlichting, kunt u beter letten op een CE en ROHS keurmerk. Iedereen uit Europa is verplicht om dit keurmerk te hebben als men lampen importeert, zodat duurzame en gekeurde lampen gehandhaafd blijven. Tevens kunt u letten op de merken die de webshops aanbieden. De bekende merken zoals Philips en Osram worden enkel aangeboden bij betrouwbare bedrijven, want ook de fabrikanten willen alleen betrouwbare aanbieders. Natuurlijk wilt u bij nieuwe producten ook garantie, let u hier ook even op?

 

Betalingsmogelijkheden

Het online winkelen is heel gemakkelijk, maar de betalingsmogelijkheden zijn hierbij ook van belang. Gemakkelijk met iDeal betalen of betrouwbaar met PayPal. Helemaal veilig wordt het als u achteraf kunt betalen. Een webshop zonder deze betaalmogelijkheden is tegenwoordig ook een beetje vreemd.

Winkelwagen
Gratis Verzenden

Postnl pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

Normaal € 5,95

Gratis boven € 100,-

Bereikbaar


E: contactformulier


T: 020-3348505

klantenservice

maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw spots? Retourneer uw aankoop zonder reden binnen 14 dagen.

garantie

Op alle spots en accessoires krijgt u twee jaar garantie.

Voordelen

⩓” Alle varianten
⩓” Alle accessoires    
⩓” Eenvoudig bestellen   
⩓” 14 dagen proberen
⩓” 2 jaar garantie  
⩓” Snelle verzending   
⩓” Gratis boven €100,-
⩓” Achteraf betalen