opc_loader

LED Expo Benelux dubbel zo groot in 1 jaar tijd

LED Expo Benelux dubbel zo groot in 1 jaar tijd

De populariteit van de eerste editie van de LED Expo Benelux heeft er voor gezorgd dat de tweede editie zomaar even dubbel zo groot is geworden. Hierdoor wordt de jaarlijkse beurs een belangrijk informatieplatform voor de zakelijke sector die overweegt om de overstap te maken naar deze vorm van energiezuinige verlichting.

 

Toonaangevende leveranciers

Op de LED Expo Benelux zullen ook dit jaar opnieuw alle toonaangevende leveranciers aanwezig zijn. Denk daarbij niet alleen aan Philips, Schréder en Lightronics, maar daarnaast zijn ook verschillende bekende LEDbedrijven op de beurs terug te vinden zoals Lightwell, Innolumis en Fagerhult. Vanuit België zijn de bedrijven A&C Solutions, Energy World en LED Technic met een stand op de beurs terug te vinden. Uiteraard is dit alles slechts het topje van de ijsberg, want in totaal bestaat de lijst met exposanten uit zomaar even meer dan 100 partijen.

 

Gevarieerd publiek

Organisator Henriëtte Vrisekoop liet weten dat de beurs tijdens de eerste editie een zeer gevarieerd publiek over de vloer kreeg. Globaal gezien bestond het overgrote merendeel echter uit ondernemers, managers en ambtenaren die allen de mogelijkheden om over te stappen op LED-verlichting bestudeerden. Het spreekt echter voor zich dat de overschakeling op LED-verlichting gepaard gaat met een behoorlijke investering. Omwille van deze reden is het dan ook van cruciaal belang dat er eerst een goede oriëntatie plaatsvindt vooraleer de daadwerkelijke overstap te maken. In principe leunt de beurs daarom dan ook op drie pijlers, namelijk producten, kennis en netwerken.

 

Veel meer mogelijkheden

De LED Expo Benelux beschikt op heden over een zeer gevarieerd inhoudelijk programma. Zo kunnen bezoekers van de beurs onder andere deelnemen aan diverse workshops die allen specifiek zijn gericht op de praktijk. Een belangrijk voorbeeld van zo'n workshop is de zogenaamde LED Dome. In deze speciale, verduisterde koepel kunnen bezoekers zelf in aanraking komen met de wonderbaarlijke voordelen die verbonden zijn aan het toepassen van LED-verlichting. Daarnaast is het hier ook reeds mogelijk om een blik te werpen op de toekomst en wat LED dan allemaal voor ons in petto zal hebben. Bezoekers mogen echter zeker en vast ook niet vergeten om even de informatieboulevard te bezoeken. Hier maakt men kennis met de nieuwste producten en worden projecten van exposanten voorgesteld. Dit zorgt er voor dat u meteen over een goed beeld beschikt van hoe LED-verlichting tegenwoordig in uw huis of bedrijf kan worden geïntegreerd en welke voordelen dit allemaal met zich meebrengt. Omwille van al deze verschillende redenen wordt het bedrijven die van plan zijn om over te stappen op energiezuinige LED-verlichting steevast aangeraden om een bezoekje te brengen aan de LED Expo Benelux!

 

Bron: https://www.ledexpo.nl/nieuws-2/led-expo-benelux-verdubbelt-in-een-jaar/

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.