opc_loader

Inbouwspots in de badkamer

Inbouwspots in de badkamer

De badkamer is over het algemeen voorzien van een verlaagd plafond, waardoor de montage van LED Inbouwspots verrassend eenvoudig is. Door het vervangen van de bestaande verlichting is het mogelijk dat je het stroomverbruik met zo'n 80% terugdringt. Hierdoor is de investering in LED inbouwspots dus ook nog eens gemakkelijk terug te verdienen en profiteer je van heldere verlichting in je badkamer. De meeste LED Inbouwspots worden in serie geplaatst, maar natuurlijk is ook een enkele spot in de badkamer mogelijk. Door de lage spanning is het gebruik van LED verlichting in de badkamer zeer veilig. De LED inbouwspots, verdeeldoos en transformator zijn licht van gewicht en de gehele set is eenvoudig te monteren. Door het verlaagde plafond worden de verdeeldoos, de transformator en alle bekabeling aan het oog onttrokken en maak je in een handomdraai een fraai geheel.

 

Ruim aanbod

De keuze is enorm en door even op onze site te zoeken kom je vanzelf bij de spots die bij jouw badkamer passen. Zo voorkom je een eindeloze tocht langs bouwmarkten en heb je dus de ruimste collectie van badkamerverlichting binnen handbereik. De bestelling wordt gemiddeld binnen twee werkdagen bij je thuis afgeleverd, waarna je aan de slag kunt.

 

Verschillende mogelijkheden

Naast de inbouwverlichting worden de toepassingen van LED alsmaar ruimer. Zo komen er telkens nieuwe spiegels met ingebouwde LED verlichting en een werkelijk unieke vormgeving op de markt. Zoals je op www.badkamercourant.nl kunt lezen zie je dat er tegenwoordig zelfs verwarmde badkamerspiegels zijn met ingebouwde verwarming en LED verlichting.  Kijk daarnaast ook eens naar de LED lampen met dimmer en doe ideeën op voor het gebruik van LED strips. Het zijn energiebesparende oplossingen met heldere verlichting als resultaat. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.