opc_loader

Nieuwe, flexibele ledspots van House of Light

Nieuwe, flexibele ledspots van House of Light

House of Light heeft een nieuw soort ledspot aan haar assortiment toegevoegd, de ledspots “Unit” en “Comet”. Deze ledspots kunt u 350 graden draaien en 90 graden kantelen. In combinatie met een aansluitsnoer van 300 centimeter, zijn deze spots op veel verschillende plekken toe te passen, en vooral ideaal voor rasterplafonds.

De eigenschappen

Deze ledspots zijn uitgevoerd met Philips SLM (Generatie 5) ledmodules, en zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. Het lumenbereik varieert van 2820 tot 4480 lumen, afhankelijk van de lichtkleur. Bovendien zijn er twee speciale versies beschikbaar, speciaal ontwikkelt voor voedselproducenten. Deze versies bevatten Philips SLM FOOD modules 2700K (CRI 90) en 2900K (CRI 87).

Eenvoudig bevestigen

Daarnaast zijn alle ledspots voorzien van een ophangbeugel, een hoogwaardig aluminium reflector (in verschillende uitvoeringen), een leddriver en voorzetglas om de ledmodule en reflector te beschermen tegen vuil.

De ledspots zijn te verkrijgen in wit, zwart en zilvergrijs. De dimbare variant van deze ledspot is op aanvraag beschikbaar.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.