opc_loader

Ledverlichting met sierlijke muurteksten combineren

Ledverlichting met sierlijke muurteksten combineren

Bent u voor de inrichting van uw woning op zoek naar een leuke accessoire om een saaie muur in huis op te vrolijken? Wellicht vormen sierlijke muurteksten de oplossing, zeker als u dit combineert met moderne ledverlichting. Muurteksten hebben de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen in interieurs, naast bijvoorbeeld muurstickers. Het voordeel aan muurteksten en muurstickers, is dat u deze eenvoudig op uw muren kunt bevestigen. Het is hierdoor niet langer noodzakelijk om een muur te behangen of te stuken, om deze op te vrolijken. Waar in huis kunt u nog wel enige opvrolijking van uw muren gebruiken?

Verschillende soorten muurteksten

Wanneer u een webshop met muurteksten bezoekt, zult u wellicht versteld staan van het grote aantal mogelijkheden. Naast korte teksten als ‘welcome home’, ‘love, live, laugh’, enzovoorts, kunt u ook kiezen voor langere motto’s of quotes. Bij veel webshops is het zelfs mogelijk om uw eigen muurteksten te laten drukken. Leuk, als u in huis een favoriete quote of motto heeft! Let er bij het kopen van een muursticker wel goed op, dat de muursticker geschikt is voor het gebruik op uw muren. Niet alle muurstickers zijn bijvoorbeeld geschikt voor het gebruik op een korrelige ondergrond, zoals bij stucwerk vaak het geval is.

Combineer muurteksten met ledverlichting

Om het effect nog gezelliger te maken, kunt u muurteksten of muurstickers combineren met bijpassende ledverlichting. Ledverlichting is erg modern en tegenwoordig zeer populair. Net als muurteksten en -stickers kunt u ledstrips eenvoudig tegen een kast of muur plakken. Zo creëert u een speels en gezellig effect op een saaie witte muur. Het fraaie aan ledverlichting is dat u de kleur van de verlichting kunt veranderen. Daar waar conventionele verlichting maar één kleur heeft! Ideaal om de verlichting op een romantische avond bijvoorbeeld rood te maken.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.