opc_loader

Led verlichting in je veranda

Led verlichting in je veranda

Vooral buiten de zomers wordt er dankbaar gebruik gemaakt van de veranda. Tijdens slechter weer heb je er immers het meest aan. Aangezien het tijdens het najaar een stuk vroeger donker is, dien je in je veranda wel voor passende verlichting  te zorgen. Hiervoor worden inbouwspots met ledverlichting een steeds populairdere oplossing. Lees in dit artikel waarom.


Led inbouwspots in veranda’s is een steeds vaker voorkomend fenomeen. Hiermee is met een druk op de knop je hele overkapping sfeervol verlicht, zonder eerst tig van schakelaars om te moeten zetten of kandelaars aan te moeten steken. Led inbouwspots bieden daarnaast meer voordelen. We zetten ze hieronder op een rijtje.

Energiezuinig

Ledverlichting is in de eerste plaats een stuk energiezuiniger dan andere lichtbronnen als bijvoorbeeld de gloeilamp. Dit heeft twee voordelen: je bespaart enerzijds geld en draagt anderzijds bij aan een beter milieu. Wie milieu- en prijsbewust wil genieten van sfeervolle verlichting in zijn veranda, ontkomt dus bijna niet aan ledverlichting.

Stijlvol

Ledverlichting in de vorm van inbouwspots creëren een stijlvol eindresultaat. Inbouwspots vallen mooi weg in het plafond van je veranda, waardoor de verlichting minimale ruimte in beslag neemt. Inbouwspots zijn er daarnaast in vele soorten en maten: van klein tot groot, van rond tot vierkant en van fel tot warm. Ook dimbare spots behoren tot de mogelijkheden. Zo kun je je veranda dus altijd verlichten met de spots die het best bij de inrichting en de gewenste sfeer passen.

Duurzaam

Wie zijn veranda verlicht met led inbouwspots hoeft een stuk minder vaak spotjes te vervangen. Led verlichting is namelijk vele malen duurzamer dan de meeste andere lichtbronnen. Zo heeft led verlichting een tien keer langere levensduur dan halogeenverlichting. Hierdoor kun je er een stuk langer van genieten, wat tevens scheelt in de portemonnee.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.