opc_loader

Duurzame bedrijfsmiddelen worden door de overheid gestimuleerd, daarom is de Energie Investeringsaftrek (EIA) voor bedrijven mogelijk. LED verlichting valt ook onder duurzame bedrijfsmiddelen, dus met de EIA regeling kunt u wel 41,5% van de gehele investering aftrekken van de belastbare winst. Dit maakt LED verlichting nog voordeliger!

eia

Kunt u ook subsidie krijgen?

U kunt de energielijst van de Belastingdienst downloaden om te bekijken of u ook subsidie kunt krijgen. Een lijst van duurzame bedrijfsmiddelen worden hierin beschreven, welke onder de EIA regeling vallen. In 2015 is er 106 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de EIA, dit budget kan echter opraken, dus wacht niet te lang. De energielijst wordt jaarlijks herzien, dus profiteer ervan nu het nog kan!

 

Voorwaarden van EIA

Er gelden natuurlijk wel enkele voorwaarden om de winst te kunnen aftrekken met de EIA. Zo moet uw bedrijf in Nederland gevestigd zijn en bent u belastingplichtig. De minimale investering bedraagt 2500 euro en de vereiste vergunningen voor uw aanpassingen zijn al aanwezig. De EIA mag niet in combinatie met een andere subsidie gebruikt worden. Natuurlijk moet het bedrijfsmiddel wel op de energielijst staan en is het middel nog niet heel gangbaar in Nederland.

 

Het aanvragen van de EIA

Om de EIA aan te vragen dient u de aanvraag binnen 3 maanden na de investering van duurzame middelen schriftelijk bij de Belastingdienst te melden. De belastingdienst zal uw investering beoordelen. De investering kunt u verder melden op de website rvo.nl, hiervan ontvangt u een bevestiging.

Winkelwagen
Gratis Verzenden

Postnl pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

Normaal € 5,95

Gratis boven € 100,-

Bereikbaar


E: contactformulier


T: 020-3348505

klantenservice

maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Betaalgemak

Garantie

Niet tevreden over uw spots? Retourneer uw aankoop zonder reden binnen 14 dagen.

garantie

Op alle spots en accessoires krijgt u twee jaar garantie.

Voordelen

⩓” Alle varianten
⩓” Alle accessoires    
⩓” Eenvoudig bestellen   
⩓” 14 dagen proberen
⩓” 2 jaar garantie  
⩓” Snelle verzending   
⩓” Gratis boven €100,-
⩓” Achteraf betalen